Szalajka Relax Park

SZALAJKA RELAX Park - rendezvény- és szabadidőpark

Szilvásvárad

Ön is vágyik arra, hogy a szürke hétköznapok fáradalmait a zajos várostól távol, egy erdőszéli tisztás mellett pihenje ki? futball palyaSzeretné, hogy a jól megérdemelt relaxációhoz a természet hangjai szolgáltassák az aláfestő zenét? Kíváncsi arra, hogyan néz ki a valóságban egy olyan komplex szolgáltatáscsomag, ami eddig legfeljebb csak a képzeletében létezett? Megkóstolná kemencében sült házi lepényünket, forralt borunkat a csodálatos hegyvonulatra néző teraszunkon?

Legújabb beruházásunkban, Egertől mindössze 25 km-re, a szilvásváradi Szalajka Relax Rendezvény- és Szabadidőparkban mindezt átélheti! A Szalajka Relax Park három fő szolgáltatását (sport, gasztronómia, erdei wellness) működtető helyszíneket a terepadottságokhoz alkalmazkodó teraszokon alakítottuk ki. A Szalajka Liget Hotel****superior és Apartmanházak, valamint a sípálya között elhelyezkedő teraszokat sétányok kötik össze.

I. szint: a sportolni vágyók hegyvidéki sík fellegvára
II. szint: gasztronómia SZALAJKA módra
III. szint: erdei wellnessrendezveny terasz

Célunk, hogy Vendégeink pozitív élményekkel, maximálisan feltöltődve térjenek haza a Szalajka Relax Parkból.
Sokat dolgozunk azon, hogy jó szívvel emlékezzenek vissza Szilvásváradra
, illetve az észak- magyarországi régióban töltött időre. Ha jól érezték magukat nálunk, kérjük Önöket, vigyék hírét, hogy nálunk érdemes pihenni, sportolni, vagy éppen konferenciákat, tréningeket lebonyolítani. 

Pályázat

Pályázat - Darányi Ignác Terv

 

sportrendezvenyek

Sportrendezvények szervezése

 

tenisz kupa

Együttműködő partnereink