Szalajka Relax Park

Kilenclyukú minigolf-pálya

A minigolf átmozgatja testünket és pallérozza elménket. E kellemesen könnyű sport kitűnő szórakozás a családnak, baráti társaságoknak, de kiválóan alkalmas csapatépítésre is. Ebben az „agyi átkapcsolást” elősegítő játékban mindenki megtalálhatja az örömöt. Minigolf közben jól érzi magát az is, aki nem leli örömét a nagyobb fizikai igénybevétellel járó sportokban, túlsúlyos, vagy betegsége miatt nem erőltetheti meg magát. A minigolf egyszerű szabályait kortól függetlenül bárki könnyedén elsajátíthatja.

A játékhoz szükséges felszerelést (ütőt, labdát) a belépődíj ellenében biztosítjuk. A minigolfhoz váltóruha, váltócipő nem szükséges.

A kilenc akadályból álló pályán egyszerre 25-30 ember tartózkodhat anélkül, hogy egymást hátráltatnák a játékban. Egy kör lejátszására egy négytagú társaságnak átlagosan egy- másfél órára van szüksége. A játékosok a játszma közben bármikor felfrissíthetik magukat egy finom jégkrémmel, üdítővel, vagy egy pohár jó hideg sörrel.

Szalajka Relax Rendezvény- és Szabadidőparkunkban a 2013-as alapozó munkálatokat követően 2014 tavaszától az alábbi akadályok leküzdésére nyílik lehetőség:

Pályázat

Pályázat - Darányi Ignác Terv

 

sportrendezvenyek

Sportrendezvények szervezése

 

tenisz kupa

Együttműködő partnereink