3348 Szilvásvárad, Park út 25/A
+36 36 564 300
info@szalajkaliget.hu
Kövessen minket!

Képzelje el a pihenés oázisát a természet közepén, nagy fenyőfák lábainál

Képzeljen el egy téli vagy nyári napot a teraszon, barátok között, egy pohár borral a kézben… csak a képzelete szabhat határt ennek a csodálatos élménynek. Vágyik rá, hogy testét és elméjét is relaxálni küldje, oda ahol sosincs hideg? Álmodik arról, hogy szaunázzon egy igazit?

Ezt egyszerűbb kivitelezni, mint gondolná: csak látogasson el a Szalajka Liget Hotel **** és Apartmanházakba, és mi megszervezzük Önnek wellness hétvégéjét vagy hosszabb üdülését, beleértve a szauna programokat is.

A Relax Parkunk első szintjén épült hagyományos finn stílusú, fatüzelésű szaunaházunk, 10 °C fokos csobbanó-medencével és egyedien varázslatos panorámával Parkunk legfőbb ékessége. A szauna olyan vidékien elegánsan van kialakítva, hogy olyan, mint egy különálló szoba: tágas belső tér, fapadló, nagy ablakok és üvegajtók, amelyek összekötik a belső teret a külvilággal. Egyszerre 20 fő is részt vehet a szauna szertartásokon.

Testvére: a 8 fős rönkszauna dézsazuhannyal, kisebb társaságok számára ideális és egyedülálló hangulatot biztosít a kikapcsolódáshoz.

Éljen át örömteli pillanatokat Családjával vagy Barátaival, Kollégáival!

Előre egyeztetett időszakokban képzett szauna mesternőnk vezeti be a szaunázás rejtelmeibe egyedi szauna-felöntéseivel, programjaival a kezdő- vagy éppen extra profi szaunázni vágyó Vendégeinket.