3348 Szilvásvárad, Park út 25/A
+36 36 564 300
info@szalajkaliget.hu
Kövessen minket!

Rendezvényterasz

Élvezze a kulináris Szalajka Relax élményt

Rendezvényteraszunk

Relax Parkunk központi tere és egyben a II. szintje: a Rendezvényterasz, céges rendezvények és partik fő helyszíne, ahol „szalajkásan” izgalmas gasztronómiai élményhez alapot a szabadtéri 150 fős terasz, a „Kemence-Bence”, 2 db fatüzelésű kemence 1 db csikós sparhelttel, a Pisztrángsütő-Bográcsozó vályú adja.

A lélegzetelállító kilátással rendelkező terasz tökéletes hely egy romantikus gyertyafényes leánykéréshez, esküvőhöz, egy emlékezetes céges bulihoz vagy egy exkluzív zártkörű rendezvényhez is.

Ízelítő kinálatunkból

(min. 20 fős létszámtól)

Relax Parkunk Rendezvényteraszán grill- és kemencés ételekkel, köztük a híres Sáfrány Pisztrángtenyészet friss alapanyagaiból készített halételek, és különféle italokkal, valamint a vidéki konyha remekeivel várjuk Önöket.

Kemence Bence I.

Tárkonyos vadragu leves
Különböző feltétű kenyérlángos
Házi hurka, kolbász
Grillsajt
Vegyes sült gyümölcsök
Bukta
Fogadó pálinka

Kemence Bence II.

Húsleves gazdagon csigatésztával
Bükki gombaleves
Vegyes kemencés tál: pisztráng, csülök, kacsacomb, jérce,
oldalas, zöldségek, kemencés burgonya,
párolt káposzta
Vegyes rétes
Fogadó pálinka
Limonádé
1 pohár fröccs

Palóc Bence

Palóc leves
Töltött káposzta
Tejfölös-bundás sertésszelet
Vörösboros marhapörkölt
Sztrapacska
Egészben sült pulykamell, erdei gombás raguval
Bükki sajtos csülökmetélt
Hagymás törtburgonya, rizi-bizi
Mákos guba
Fogadó pálinka
Fröccs vagy limonádé

Pisztráng nyársalás

Hogyan készül a szilvásváradi pisztráng? Azaz pisztráng nyársalás sajátkezűleg vagy segítséggel. A pisztrángsütő vályúnál egyszerre 10-12 fő tud sütni saját kezűleg, az elkészítés ideje kb. 15-20 perc/fő

saláták
frissen sült kenyér
grillsajt
kolbász
zöldségek
házi almás-túróspite

Szalajka Főzőverseny

Ha szeretik a friss levegőt és szeretnek közösen főzni, akkor nálunk arra is van lehetőség

Bográcsozás
egytál ételek, levesek
Grillezés
húsok, zöldségek, halak
Sütés
húsok, zöldségek, sütemények
Csapatok

1. csapat – BOGRÁCS: Babgulyás
2. csapat – BOGRÁCS: Csirkepörkölt
3. csapat – BOGRÁCS: Csikóstokány
4. csapat – BOGRÁCS: Paprikáskrumpli
5. csapat – SPARHELT: Galuska, tócsni
6. csapat – GÁZTŰZHELY: Palacsinta (lekváros, kakaós)
7. csapat – GRILL: előpácolt csirke, pulyka, tarja szeletek, kolbász és zöldségek

A „szakácsok” ruházata, (sapka, kötény) egyedileg rendelhető, logóztatható.

Alakítsa a menüt igényei szerint

Természetesen a menü az Önök kívánságai szerint alakítható, az ínyencségektől kezdve a hagyományos kulináris ételekig, a könnyű harapnivalóktól kifinomult ételekig, az ízekre és a minőségre helyezve a hangsúlyt, széles választékot kínálva.